Nieuws

Hier tref je actuele informatie aan, bijvoorbeeld over onze cursussen en over de Nieuwsbrief, evenals het nieuwsbrief-archief met relevante artikelen.

Valentijnsdag ligt alweer achter ons.

Hoe zou elk van de negen Belbin teamrollen iemand voor een date hebben gevraagd?

Vormer
Trek je jas aan, ik neem jou mee uit!

Bedrijfsman:
Je zei toch dat je graag langs het strand wandelt? Nou, ik heb een wandeling gevonden van strandpaal 9 tot strandpaal 7. Alles is geregeld, ook de lunch. Kijk, hier is een wandelkaart die we kunnen volgen. Doe je mee?

Voorzitter:
Jij hebt heel veel kwaliteiten, wist je dat? Ik zou je graag mee uit nemen voor een date! Regel jij even een tafeltje voor twee, vanavond?

Monitor:
Ik heb er nog eens over nagedacht, maar als ik alles op een rijtje zet denk ik toch dat jij de beste persoon voor mij bent om te vragen voor een date vanavond…

Groepswerker:
Ik dacht, misschien heb je wel zin om naar de film te gaan, of anders een drankje te doen, of we zouden een wandeling kunnen maken, of naar een tentoonstelling gaan. Hou je van tentoonstellingen? We doen gewoon wat jij het liefste wil – als je tenminste niet bezig bent..

Brononderzoeker:
Ik heb een goeie vriend die plaatsen voor ons kan regelen voorin de theaterzaal, misschien wel op het podium! Dan kunnen we de acteurs in levende lijve ontmoeten, lijkt je dat niet superleuk?

Zorgdrager:
Ummm….zou je met mij uit eten willen gaan? Als we de tram van 6:30 nemen en om 7 uur aan tafel gaan, dan kunnen we om 9 uur nog een drankje doen. Kom je dan wel op tijd? En trek iets warms aan….

Specialist:
Ik heb nog nooit eerder iemand ontmoet met zoveel interesse in Steenuilen! Zullen we samen gaan vogels kijken en dan vertel ik je wat ik er allemaal van weet!

Plant:

Kom vanavond langs, dan maak ik mijn speciale stamppot, volgens een eigen recept, met een flesje zelf gebrouwen bier er bij!
* Herken je jezelf in één van deze manieren van doen?
* Hoe zou je het zelf hebben gevraagd?

Bron: Team Belbin UK, februari 2020

 

loginfigureInloggen