Edda Meester

Edda Meester (1951) is oorspronkelijk opgeleid tot akoepedist en heeft jarenlang gewerkt aan het ontwikkelen en afnemen van screeningstests om gehoorstoornissen te detecteren bij baby's op consultatiebureaus in heel Nederland. Misschien komt het wel daardoor dat ze verrassend scherp kan luisteren en dat haar nauwelijks iets ontgaat...

Na de geboorte van haar kinderen heeft ze diverse secretariële functies bekleed. Toen haar echtgenoot SAO (het Servicebureau voor Automatisering en Organisatieontwikkeling) oprichtte en betrokken raakte bij Belbin NL, raakte zij vanzelf meer en meer betrokken bij de ontwikkeling en de bedrijfsvoering van Interplace en is daar nu, als office manager (en "surprise fit"), de spin in het web.

Als Bedrijfsman en Zorgdrager is ze - met afstand! - de meest praktische van alle Belbinians en de enige die een antwoord heeft op (bijna) alle vragen die klanten maar kunnen stellen. Ze is altijd en voor iedereen bereikbaar - wat wel bijzonder is, omdat ze daarnaast ook nog eens financieel-administratief medewerker, webmaster en troubleshooter op het St. Michaël College in Zaandam is.

loginfigureInloggen