Opleidingen

Om jezelf te scholen en te bekwamen in het werken met Belbin en Interplace, kun je - naast de accreditatiecursus - deelnemen aan verschillende Belbin-opleidingen. Deze cursussen zijn erop gericht je uit te rusten met alles wat je nodig hebt om Belbin als professional te gebruiken.

Trainingen van Belbin NL:

 

Teamrol Introductie

Teamrol Introductie

Een eerste kennismaking met het teamrolmodel van Belbin, verzorgd door ervaren Belbin-Masters. Maak op een praktische manier kennis met het teamrolmodel.

Lees verder ➜

Incompany Teamtraining

Incompany Teamtraining

In overleg met de opdrachtgever bieden wij Incompany Belbin Teamtrainingen aan van één, anderhalve of twee dag(en), waarin een sterk accent ligt op het versterken van de onderlinge band en het vergroten van de effectiviteit (en het plezier) van de onderlinge samenwerking. 

Lees verder ➜

Trainingen van onze partners:

 

Belbin Masterclass

Belbin Masterclass

CMB-Teamrolmanagement organiseert regelmatig een Belbin Masterclass, een intensieve, gecomprimeerde professionaliserings-leergang, die je vakmanschap verdiept en je naam en marktpositie versterkt als expert in het werken met teams.

Lees verder ➜

Verdiepingsdagen

Verdiepingsdagen

De Teamrol Academie biedt regelmatig verdiepingsdagen aan waarin Belbin wordt gecombineerd met andere modellen op het gebied van coaching, persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Lees verder ➜

Wil je met Interplace beginnen?

Meld je aan om individueel of als professional met Interplace aan de slag te gaan

loginfigureInloggen